Lichidari judiciare

Firma noastră de consultanță în insolvență oferă servicii profesionale de lichidare judiciară, concepute pentru a asigura o închidere ordonată și eficientă a afacerilor care nu mai pot continua operațiunile comerciale. Ne angajăm să protejăm interesele tuturor părților implicate și să facilităm un proces transparent și conform cu legislația în vigoare.

Ce este Lichidarea Judiciară?

Lichidarea judiciară este procedura prin care o companie aflată în insolvență își încetează activitatea, activele sale fiind vândute pentru a achita datoriile față de creditori. Acest proces este supravegheat de instanța de judecată și este condus de un lichidator judiciar desemnat, care are responsabilitatea de a gestiona toate aspectele legate de lichidarea companiei.

Serviciile Noastre:

  1. Evaluare și Consultanță Inițială: Oferim o evaluare detaliată a situației financiare a companiei și consultanță inițială pentru a determina cea mai bună cale de urmat.
  2. Pregătirea Documentației: Asistăm în pregătirea și depunerea documentației necesare pentru deschiderea procedurii de lichidare judiciară la instanță.
  3. Administrarea Procesului de Lichidare: Gestionăm întregul proces de lichidare, de la inventarierea și evaluarea activelor companiei, până la vânzarea acestora și distribuirea fondurilor obținute către creditori.
  4. Comunicarea cu Creditorii: Asigurăm o comunicare clară și constantă cu creditorii, informându-i despre evoluția procesului de lichidare și gestionând revendicările acestora.
  5. Respectarea Conformităților Legale: Ne asigurăm că toate procedurile legale sunt respectate, protejând astfel interesele companiei și ale creditorilor.
  6. Raportare și Documentare: Furnizăm rapoarte detaliate privind progresul lichidării și documentăm toate tranzacțiile și deciziile luate pe parcursul procesului.

De ce să ne alegeți pe noi?

  • Experiență și Profesionalism: Echipa noastră are o vastă experiență în gestionarea proceselor de lichidare judiciară și este formată din profesioniști acreditați în domeniul insolvenței.
  • Transparență și Integritate: Ne angajăm să desfășurăm toate activitățile cu maximă transparență și integritate, asigurând respectarea drepturilor tuturor părților implicate.
  • Soluții Eficiente: Aplicăm soluții eficiente și rapide pentru a maximiza valoarea activelor companiei și pentru a optimiza distribuirea fondurilor către creditori.
  • Suport Personalizat: Oferim suport personalizat, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client, pentru a asigura o închidere ordonată și conformă a afacerii.

Dacă aveți nevoie de asistență profesională pentru lichidarea judiciară a companiei dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre situația dvs. și pentru a primi consultanță specializată.

căutați un consultant insolventa ?