Concordat preventive

Firma noastră de consultanță în insolvență oferă servicii complete de concordat preventiv, menite să sprijine companiile aflate în dificultate financiară să evite insolvența și să își redreseze situația economică. Prin intermediul concordatului preventiv, ajutăm companiile să își restructureze datoriile și să își continue activitatea în condiții sustenabile.

Ce este Concordatul Preventiv?

Concordatul preventiv este un acord între o companie aflată în dificultate financiară și creditorii săi, prin care se stabilesc măsuri de restructurare a datoriilor și de redresare economică. Acest acord este aprobat de instanța de judecată și permite companiei să evite deschiderea procedurii de insolvență, oferindu-i o șansă de a-și reorganiza afacerea.

Serviciile Noastre:

  1. Evaluare și Diagnostic Financiar: Analizăm în detaliu situația financiară a companiei pentru a identifica cauzele dificultăților și pentru a evalua viabilitatea unui concordat preventiv.
  2. Elaborarea Planului de Concordat: Împreună cu managementul companiei, dezvoltăm un plan de concordat realist și sustenabil, care să includă măsuri de restructurare a datoriilor și de îmbunătățire a fluxului de numerar.
  3. Negocierea cu Creditorii: Facilităm negocierile cu creditorii pentru a obține acceptarea planului de concordat și pentru a stabili condiții favorabile de rambursare a datoriilor.
  4. Depunerea Cererii la Instanță: Asistăm în pregătirea și depunerea cererii de aprobare a concordatului preventiv la instanța de judecată, asigurându-ne că toate documentele necesare sunt complete și corect întocmite.
  5. Implementarea Planului de Concordat: Supraveghem și coordonăm implementarea măsurilor stabilite în planul de concordat, monitorizând progresul și ajustând strategia în funcție de evoluția situației.
  6. Asistență Juridică: Oferim suport juridic pe tot parcursul procesului de concordat preventiv, asigurând respectarea legislației și protejarea intereselor companiei.

De ce să ne alegeți pe noi?

  • Expertiză și Experiență: Echipa noastră este formată din profesioniști cu o vastă experiență în gestionarea procedurilor de concordat preventiv și în domeniul insolvenței.
  • Abordare Personalizată: Oferim soluții personalizate, adaptate specificului fiecărei companii, pentru a asigura succesul planului de redresare.
  • Transparență și Integritate: Ne angajăm să desfășurăm toate activitățile cu maximă transparență și integritate, protejând interesele tuturor părților implicate.
  • Suport Complet: Oferim suport complet pe toată durata procesului de concordat preventiv, de la evaluarea inițială până la implementarea planului și monitorizarea rezultatelor.

Dacă compania dumneavoastră se confruntă cu dificultăți financiare și aveți nevoie de un partener de încredere pentru a vă ghida prin procesul de concordat preventiv, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să depășiți provocările și să reveniți pe drumul spre succes.

căutați un consultant insolventa ?